Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj je uz Ivu

Ante Josipović: Manje ga čujem i to mi je žao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svečanom danu na Markovu trgu prisustvovali su i roditelji Ive Josipovića. Majka Milica i otac Ante za inauguraciju su se pripremali danima, a sinoć im je stigla i rodbina iz Dalmacije.

Jednostavno, elegantno i dostojanstveno način je na koji su roditelji Ive Josipovića iz prvog reda pratili sinovu prisegu. Napetost je trajala do posljednje rečenice: 'Tako mi bog pomogao.' Stisnuti ruku sina predsjednika i poljubiti ga nakon iznimno svečanog dana za cijelu obitelj poseban je doživljaj. 'Uzbuđena sam i ponosna sam, radujem se, a i strepim, eto to je sve u četiri riječi', rekla je majka novog predsjednika, Milica Josipović.  Pripreme za inauguraciju trajale su danima. Na zagrebački Medveščak još uvijek stižu brzojavi, a sinoć je stigla i rodbina iz Dalmacije. 'To je jedan put u životu se ukaže ovakva prilika bez obzira šta ja ne volim putovat i što sam lijen po tom pitanju, ali je vrijedilo svaki kilometar prijeđenog puta', rekao je Josipovićev bratić imenjak, Ivo Josipović.

>> Milica Josipović: Nadam se povratku mirnom penzionerskom životu

'To je stvarno veliki događaj, za njega i za nas, za mog muža, za cijelu našu obitelj', dodala je majka Milica. Ocu Anti žao je jedino što s ulogom predsjednika dolazi puno obveza. 'Manje ga čujem i to mi je žao. Ja bi želio ga više čut, ali kad ga čujem onda se obradujem. On je vrijedan i točan i uvijek je bio takav', rekao je otac Ive Josipovića, Ante Josipović. Iako ih je cijela ova situacija izbacila iz penzionerske kolotečine, pokušat će nastaviti normalan život. A za sina predsjednika imaju skromne želje. 'Želim da bude dobar predsjednik i da ga ljudi zapamte po dobroti i po onome što će uraditi, eto to je to', zaključila je predsjednikova majka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene