Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krstičevićev savjetnik

Gotovina ulazi u politiku, evo što o tome kaže Plenković

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ante Gotovina bit će savjetnik ministra obrane Krstičevića.

General Ante Gotovina bit će poseban savjetnik minstra obrane Damira Krstičevića. Objavi je to na svom Facebooku sam Krstičević istaknuvši kako mu je drago da je Gotovina pristao na prijedlog.

Pročitajte i ovo Ante Gotovina - 4 POSJET SISKU Ante Gotovina snimljen u javnosti nakon dugo vremena: Pogledajte tko mu je pravio društvo Ante Gotovina (Foto: Dnevnik.hr) Obilježavanje akcije Maslenica '93. Gotovina: "Ovo je bila prekretnica u Domovinskom ratu, mnogi od tih ljudi i danas nose trajni biljeg..."

"Velika mi je čast i zadovoljstvo, dragi prijatelji, podijeliti sa vama da je na današnjoj sjednici Vlada Republike Hrvatske u Vukovaru, premijer Andrej Plenković potpisao rješenje kojim generala Antu Gotovinu imenuje posebnim savjetnikom ministra obrane RH. Iznimno mi je drago što je moj veliki prijatelj i naš heroj pristao na moj prijedlog i spomenuti angažman te sam uvjeren da će General svojim znanjima i sposobnostima značajno doprinijeti nacionalnoj sigurnosti i razvoju Oružanih snaga. Želja mi je nastaviti poticati angažiranje bivših profesionalnih vojnika i časnika koji su pomogli u stvaranju naše Domovine te zasigurno mogu značajno doprinijeti i održavanju nacionalne sigurnosti! Dobro nam došli Generale!", napisao je Krstičević.

Plenković: ''Drago mi je''

Evo što je o imenovanju generala Gotovine, nakon sjednice Vlade, kazao premijer.

''Razgovarali smo i drago mi je da i inače kvalitetna suradnja koju general Gotovina i ministar Krstičević imaju, rezultirala je dogovorom gdje je general Gotovina ponudio svoje znanje svoje iskustvo da bude posebni savjetnik ministra obrane. Mislim da on, ne samo svojim ugledom u hrvatskom društvu, među hrvatskim braniteljima, već vrlo jasnim stavovima o ključnom prioritetu, a to je hrvatska budućnost, može pomoći u svim aktivnostima koje će ministar obrane poduzimati kad je riječ o novom sustavu domovinske sigurnosti, nacionalne sigurnosti''. kaže Plenković.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene