Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preživio pad, nalazi se u bolnici

Američki turist pao s dubrovačkih zidina, policija istražuje okolnosti nesreće

Dubrovačke zidine (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 1
Dubrovačke zidine (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 1 Foto: Arhiva/Dnevnik.hr
Turist iz SAD-a je nešto prije 16 sati iz zasad nerazjašnjenih okolnosti pao s dubrovačkih zidina. Američki državljanin pad je preživio, a policija istražuje događaj.

U Dubrovniku je nešto prije 16 sati došlo do nesreće u kojoj je američki državljanin pao sa zidina starog grada u klaustar franjevačkog samostana. Turist iz SAD-a pad je preživio i prebačen je u bolnicu na liječenje.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Dubrovnik i apartmani - 4 Najavljena zabrana Odzvonilo je apartmanima unutar zidina? "U povijesnoj jezgri niti jedan, nisu potrebni"

''Oko 15:30 sati zaprimili smo dojavu o padu 79-godišnjeg državljanina SAD-a sa zidina u staroj gradskoj jezgri u Dubrovniku. Uslijed pada zadobio je teže tjelesne ozlijede i zadržan je na liječenju u općoj bolnici Dubrovnik'', rekli su za Dnevnik.hr u PU dubrovačko-neretvanskoj.

Policija će očevidom utvrditi okolnosti nesreće, koje zasad nisu poznate, odnosno utvrdit će se je li riječ o nesretnom slučaju ili nečem drugom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene