Dubrovačke zidine (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 1
Dubrovačke zidine (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 1

Turist iz SAD-a je nešto prije 16 sati iz zasad nerazjašnjenih okolnosti pao s dubrovačkih zidina. Američki državljanin pad je preživio, a policija istražuje događaj.


U Dubrovniku je nešto prije 16 sati došlo do nesreće u kojoj je američki državljanin pao sa zidina starog grada u klaustar franjevačkog samostana. Turist iz SAD-a pad je preživio i prebačen je u bolnicu na liječenje.

Vezani članci Kontrola nakon pljačke dubrovačkog aerodoroma (Foto: Dnevnik.hr) Detalji filmske pljačke u dubrovačkoj zračnoj luci: Na motorima ukrali 90 tisuća eura pred očima brojnih svjedoka i policajaca Dubrovačke zidine (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Stotine milijuna kuna prihoda: "Udruga koja upravlja najvećim kulturnim spomenikom raspoređuje taj novac kako želi"

''Oko 15:30 sati zaprimili smo dojavu o padu 79-godišnjeg državljanina SAD-a sa zidina u staroj gradskoj jezgri u Dubrovniku. Uslijed pada zadobio je teže tjelesne ozlijede i zadržan je na liječenju u općoj bolnici Dubrovnik'', rekli su za Dnevnik.hr u PU dubrovačko-neretvanskoj.

Policija će očevidom utvrditi okolnosti nesreće, koje zasad nisu poznate, odnosno utvrdit će se je li riječ o nesretnom slučaju ili nečem drugom.