Dubrovačke zidine (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 1
Dubrovačke zidine (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 1

Turist iz SAD-a je nešto prije 16 sati iz zasad nerazjašnjenih okolnosti pao s dubrovačkih zidina. Američki državljanin pad je preživio, a policija istražuje događaj.


U Dubrovniku je nešto prije 16 sati došlo do nesreće u kojoj je američki državljanin pao sa zidina starog grada u klaustar franjevačkog samostana. Turist iz SAD-a pad je preživio i prebačen je u bolnicu na liječenje.

Vezani članci Ana Rucner (Foto: Filip Bašić) Ana Rucner o festivalu u Dubrovniku: "Svake sam godine jednako uzbuđena, jedva čekam da počne'' HGSS, ilustracija (Foto: HGSS) - 3 Tragičan kraj velike potrage: Pronađeno beživotno tijelo američkog turista koji je nestao kod Omiša

''Oko 15:30 sati zaprimili smo dojavu o padu 79-godišnjeg državljanina SAD-a sa zidina u staroj gradskoj jezgri u Dubrovniku. Uslijed pada zadobio je teže tjelesne ozlijede i zadržan je na liječenju u općoj bolnici Dubrovnik'', rekli su za Dnevnik.hr u PU dubrovačko-neretvanskoj.

Policija će očevidom utvrditi okolnosti nesreće, koje zasad nisu poznate, odnosno utvrdit će se je li riječ o nesretnom slučaju ili nečem drugom.