Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREDSJEDNICA RH

"VJERUJEM DA ĆEMO NASTAVITI ZAJEDNO RADITI" Grabar-Kitarović o suradnji s Trumpom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je na američkim izborima za predsjednika izabran Donald Trump, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović kazala je kako je uvjerena u dobru suradnju.

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović kazala je danas u Čabru kako je uvjerena u dobru suradnju s novoizabranim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom administracijom u okviru NATO-a i na području jugoistočne Europe.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović TKO JE SABOTIRA I PROTIV NJE LOBIRA... Milanović o eksplozivnim optužbama Grabar-Kitarović: "Dajte im dovoljan štrik, pa će se već sami objesiti" Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Tko je sabotira i protiv nje lobira... Što je presudilo da Grabar-Kitarović izgubi izbore? Eksplozivne optužbe o Rusima nije pojasnila, a Dnevnik Nove TV pitao je SOA-u što zna o tome

"Vjerujem da ćemo nastaviti raditi zajedno kako bismo se zajedno suočili sa ugrozom sigurnosti i riješili neka od otvorenih pitanja koja već godinama opterećuju odnose država jugoistoka Europe", rekla je Grabar-Kitarović.

Odgovarajući na novinarsko pitanje rekla da nije imala priliku osobno upoznati Trumpa, ali ne sumnja u dobru suradnju s njim.

Kazala je da ima mnogo inicijativa i tema o kojima želi razgovarati s budućom administracijom i najavila da će se uskoro zahvaliti na dobroj suradnji s još uvijek aktualnom administracijom Baracka Obame. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene