Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovaj vikend je povećan i broj vozila koja se vraćaju kućama.


Na hrvatskim prometnicama opet vlada pojačan promet u smjeru mora. Osim toga ovaj vikend je povećan i broj vozila koja se vraćaju kućama.

Vezani članci Stigao dio opreme za vježbu Immediate Response 21 - 2 Pazi, ide američka protuzračna obrana: MORH vozačima u Hrvatskoj poslao obavijest Zebra (Foto: Screenshot/Facebook) Prelaženje preko pješačkog prijelaza u nekim je zemljama prava pustolovina

Ovaj vikend bit će i pojačan promet na graničnim prijelazima prema Bosni i Hercegovini. Očekuje se da će kolone rasti zbog državljana koji rade u Zapadnoj Europi te se vraćaju kući za vrijeme godišnjeg odmora. Iz HAK-a pozivaju na strpljenje prema strancima.

POČETAK SUBOTE NA CESTAMA Naoružajte se strpljenjem - kolone su kilometarske

'Ono što posebice želimo naglasiti domaćim putnicima namjernicima, koji će nas razumjeti, da u takvim uvjetima pojačanog prometa ukoliko se nađu u kolonama imaju dovoljno strpljenja i uvijek održavaju sigurnosni razmak između vozila uvažavajući činjenicu da strani putnici namjernici ne poznaju toliko dobro našu prometnu infrastrukturu. Pa da pokažemo evo i budemo dobri domaćini', poručio je Irvin Filipović iz HAK-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook