Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Zagrebu

Baybars Altuntaş, osnivač i predsjednik World Business Angel Foruma na Business Cafeu

Baybars Altuntaş (FOTO: PR)
Baybars Altuntaş (FOTO: PR) Foto: PR
U subotu, 21. travnja 2018. od 19 do 22 h u zagrebačkom hotelu Academia, održat će se posebno izdanje Business Cafea na kojem gostuje Baybars Altuntaş, osnivač i predsjednik WBAF-a (World Business Angel Forum).

Business Cafe su druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti i putem franšize posluje u sedam zemalja. Pokrenut je prije osam godina u Zagrebu s dvije osnovne poruke – nismo sami i moguće je uspjeti.

Pročitajte i ovo Poduzetnici su se okupili na Business Cafeu (Dnevnik.hr) ''Greške su ok'' Poduzetnici progovorili o greškama na putu do uspjeha: ''Problem našeg društva je da se bojimo pogriješiti'' 48. Business Cafe Kultura uspjeha Jubilarni 50. Business Cafe u Zagrebu

Otada je održano više stotina događanja u pedesetak gradova, ispričano više od 700 poduzetničkih priča, a Business Cafe je posjetilo više od 10 000 gostiju i sklopljeno je više od 20 milijuna eura poslova.

Svaki Business Cafe susret stavlja fokus na samo poduzetničko putovanje, na sve ono što se zaista događa kad se krene graditi i voditi vlastiti biznis, na necenzurirane ljudske i poslovne priče, ne samo na korisne informacije što, gdje i kako nešto napraviti. Upravo je zato Business Cafe prerastao iz networking eventa u pokret i novi način poslovanja.

Baybars Altuntaş (FOTO: PR) Business cafe (FOTO: PR) Foto: PR

Ovo posebno izdanje Business Cafea gostima nudi pravi subotnji večernji poduzetnički izlazak na večeru s Baybarsom i kolegama poduzetnicima iz osam zemalja uz priliku da puno toga doznaju o tome kako poduzetništvo funkcionira na svjetskoj razini, kako od svog posla napraviti franšizu i proširiti je svijetom, kako poslovne anđele brzo uvjeriti da ulože u našu ideju.

Baybars Altuntaş jedan je od najutjecajnijih svjetskih poduzetnika, dobitnik niza priznanja, poslovni anđeo i investitor, veliki promotor poduzetništva, poduzetničkog mentalnog sklopa i poduzetničke kulture diljem svijeta, otac franšiznog poslovanja u Turskoj, jedan od 110 protagonista iz 22 zemlje u poznatoj TV emisiji Shark Tank/Zmajevo gnijezdo i autor jedne od pet najprodavanijih knjiga iz svijeta poduzetništva.

Baybars Altuntaş (FOTO: PR) Baybars Altuntaş (FOTO: PR) Foto: PR

Europska strukovna udruga poslovnih anđela (EBAN) odala mu je 2013. priznanje kao "najboljem pojedincu u Europi koji se na globalnoj razini angažirao u radu na poduzetničkome ekosustavu". Bio je jedini poduzetnički guru kojem je omogućena osobna audijencija kod predsjednika Obame na Predsjedničkome samitu o poduzetništvu održanome u Washingtonu, koji je Bijela kuća označila kao najvažniji poduzetnički skup u 21. stoljeću.

Prilikom susreta s predsjednikom Obamom iznio je zamisli o tome kako javni novac globalno transformirati u "pametni novac" i kako poduzetnicima olakšati pristup financiranju.Kao ulagački anđeo, uložio je u niz start-upova. Osnivač je i predsjednik svjetske organizacije koja okuplja poslovne anđele, privatne i institucionalne investitore – World Business Angels Forum (WBAF) sa sjedištem u Istanbulu. Također je i predsjednik udruge poslovnih anđela Turske (TBAA) i potpredsjednik Europske strukovne udruge poslovnih anđela, početnih fondova i drugih tržišnih igrača rane razvojne faze (EBAN) sa sjedištem u Bruxellesu.

Usto vodi i najveću mrežu poslovnih anđela u Turskoj: Links Angel BAN. Njegov sustav "The map to success: Your rise to entrepreneurship" jamči uspjeh u svakodnevnome životu ljudima svih dobnih skupina. Na konferencijama, radionicama i seminarima opisuje devet različitih putova. Kad povežete svih devet, počinjete uočavati pravu priču o tome što je Altuntaşa dovelo do uspjeha.

Tih devet putova čini osnovna načela poduzetništva koja on opisuje u knjigama i na predavanjima. Više od stotinu tisuća ljudi iz cijeloga svijeta pronašlo je novo nadahnuće na njegovim konferencijama.

Prikazi o njemu redovito se pojavljuju u vodećim svjetskim medijima, kao što su, među ostalima, CNN International, Bloomberg i NTV. Suautor je knjige Planet Entrepreneur: The World Entrepreneurship Forum's Guide to Business Success Around the World, koju je Wiley objavio u studenome 2013. 

Cijena posebnog izdanja Business Cafea je 500 kuna, a uključuje večeru i piće.

Prijave, uplate i detalje, kao i sve aktualne informacije o Business Cafeu, možete pronaći na službenoj stranici.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene