Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija 'Trebam te'

5-godišnja Maša Lučić otputovala u SAD - milijun dolara samo za 'ulaznicu za operaciju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teško bolesna petogodišnja Maša Lučić otputovala je jutros s roditeljima u Chicago na operaciju koja bi joj trebala pomoći u liječenju arnold-chiarijeva sindroma, izvijestila je upraviteljica Zaklade Sierra, Višnja Vranešić.

Djevojčica Maša Lučić bi u ponedjeljak, 24.lipnja trebala biti primljena u bolnicu, a već 1. srpnja operirana. Napominjući da je 'ulaznica za operativni postupak' milijun kuna, Višnja Vranešić iz Zaklade Sierra, izvijestila je da će se stvarni troškovi znati tek nakon operacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Komplikacije s papirima Mala Maša u raljama birokracije: Obitelj Milda želi pomoći, ali ne može Slika nije dostupna Humanitarna kampanja Za liječenje male Maše do sada prikupljeno 400.000 kuna

>>HZZO odbio liječenje malenoj Maši u inozemstvu

Tijekom humanitarne akcije 'Trebam te' dosad je prikupljeno 850.000 kuna na Mašin račun, što nije bilo dovoljno za njezin odlazak na put, pa je Zaklada iz svojih sredstava transferirala 150.000 kuna kako bi Maša danas mogla otputovati u SAD.
Vranešić je rekla da se i dalje nastavlja akcija prikupljanja sredstava preko humanitarnog telefona 0609014, te prodajom CD-a na kioscima tiska.

>>Humanitarni duh: Malena Maša ujedinila hrvatska srca!

Putem humanitarnog telefonskog broja dosad je prikupljeno oko 440.000 kuna, koje će Zakladi biti naknadno uplaćene. Od prodaje CD-a za Mašu je u dva dana prikupljeno oko 27.000 kuna.(HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene