Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'15. listopada počinju radovi na Pelješkom mostu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državni tajnik za more Branko Bačić najavio je danas u Dubrovniku da će 15. listopada ove godine i službeno početi gradnja mosta Pelješac - kopno, u koji će biti uloženo 1,950.000.000 kuna.

Govoreći na konferenciji za novinare HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije, Bačić je najavio i konačan dovršetak vodovoda Neretva - Pelješac - Korčula - Lastovo, za što je osigurano 108 milijuna kuna, te za idući ponedjeljak početak gradnje sustava odvodnje otpadnih voda za općinu Orebić.

Pročitajte i ovo Marin Miletić, Marija Selak Raspudić "Pogrešno se izrazila" Raskol u Mostu? Miletić prozvao Selak Raspudić zbog izjave o pobačaju, ona mu odgovorila: "U najtežoj sam izbornoj jedinici" Slika nije dostupna Video: Ovako će izgledati Pelješki most

U ovoj godini za 57 projekata u najjužnijoj hrvatskoj županiji Vlada je izdvojila 1,2 milijarde kuna, rekao je Branko Bačić.

Predsjednik ŽO HDZ-a Frano Matušić i općinski načelnik Konavala Luka Korda upozorili su na nezakonitosti u radu Županijske skupštine i Županijskog poglavarstva jer su, tvrde, inspekcijski nalazi potvrdili da županijska vlast ne postupa u skladu sa zakonom, već ga namjerno krši.

Frano Matušić također je rekao kako su u privatizaciji dubrovačkih hotela za koalicijske vlasti učinjeni brojni propusti, za što odgovornim smatra tadašnjeg potpredsjednika Vlade Slavka Linića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene