Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Dubrovniku je održana 11. po redu Olimpijada dječjih vrtića. Gotovo 400 mališana natjecalo se u 5 kategorija, u svakoj disciplini mali sportaši dali su sve od sebe.


Od trčanja do bacanja loptice, od nogometa do skoka udalj, dubrovački mališani imaju i svoju olimpijadu. Očekivano, nogomet je okupio najviše malih sportaša.

Vezani članci Nicolas Cage i Pedro Pascal Nicolas Cage i Pedro Pascal snimaju film u Dubrovniku, fotografi ih uhvatili u napetim scenama! Mike Pompeo i Andrej Plenković Okončan sastanak Pompea i Plenkovića: "Nadam se da će državno tajništvo vidjeti da smo ispunili sve preduvjete za ukidanje viza za posjet SAD-u"

Sukladno olimpijskom duhu, pobjednici i poraženi zajedno su se veselili. Događaje na terenu pomno je prati zapisnički stol, a najveći navijači bili su mame i tate.

Ovogodišnji olimpijski festival dubrovačkih vrtića bio je 11. po redu. Na parketu su dali sve od sebe, a za proslavu pobjede prvo su potražili mamu.

Kako je izgledala olimpijada dubrovačkih mališana, pogledajte u video prilogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.