Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maleni sportaši

11. Olimpijada vrtića održana u Dubrovniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovniku je održana 11. po redu Olimpijada dječjih vrtića. Gotovo 400 mališana natjecalo se u 5 kategorija, u svakoj disciplini mali sportaši dali su sve od sebe.

Od trčanja do bacanja loptice, od nogometa do skoka udalj, dubrovački mališani imaju i svoju olimpijadu. Očekivano, nogomet je okupio najviše malih sportaša.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Sukladno olimpijskom duhu, pobjednici i poraženi zajedno su se veselili. Događaje na terenu pomno je prati zapisnički stol, a najveći navijači bili su mame i tate.

Ovogodišnji olimpijski festival dubrovačkih vrtića bio je 11. po redu. Na parketu su dali sve od sebe, a za proslavu pobjede prvo su potražili mamu.

Kako je izgledala olimpijada dubrovačkih mališana, pogledajte u video prilogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene