Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Dubrovniku je održana 11. po redu Olimpijada dječjih vrtića. Gotovo 400 mališana natjecalo se u 5 kategorija, u svakoj disciplini mali sportaši dali su sve od sebe.


Od trčanja do bacanja loptice, od nogometa do skoka udalj, dubrovački mališani imaju i svoju olimpijadu. Očekivano, nogomet je okupio najviše malih sportaša.

Vezani članci Rekorderi uhljebi i rekordni projekti - 3 Slučaj Dubrovnik: Milijuni od županije za tvrtku, stotine milijuna od Europske unije za projekt, a građanima će odvoz otpada biti - skuplji Prodaje se kapelica u Dubrovniku U Dubrovniku se prodaje – kapelica! Vlasnik ju preuredio u apartman, a od cijene bi vas mogla zaboljeti glava

Sukladno olimpijskom duhu, pobjednici i poraženi zajedno su se veselili. Događaje na terenu pomno je prati zapisnički stol, a najveći navijači bili su mame i tate.

Ovogodišnji olimpijski festival dubrovačkih vrtića bio je 11. po redu. Na parketu su dali sve od sebe, a za proslavu pobjede prvo su potražili mamu.

Kako je izgledala olimpijada dubrovačkih mališana, pogledajte u video prilogu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.