Obavijesti Video Pretražite Navigacija
blista sve

"Nekom bu smešno": Pogledajte kako "dela" gradonačelnik Oroslavja

Autobusna stanica u Oroslavju
Autobusna stanica u Oroslavju Foto: Facebook/Viktor Šimunić
Gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić pohvalio se na Facebooku da je sam oprao stakla na lokalnoj autobusnoj stanici. "Ovakav posel je stvarno odmor!"

"Nekom bu smiješno, ali kad ti je puna glava od rješavanja problema na poslu, ovakav posel je stvarno odmor!" napisao je na svojem Facebooku gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić i objavio fotografije svježe opranog bočnog stakla nadstrešnice na lokalnoj autobusnoj stanici. Staklo je oprao - on sam! 

"Ovaj put sam opral stakla na autobusnoj stanici, drugi put bum našel nešto drugo, no u svakom slučaju naše Oroslavje bu, uz našu pomoć, grad kakav zaslužuje biti!" pohvalio se Šimunić. 

Pročitajte i ovo Gradsko vijeće Splita - 3 većina dala ostavke U Splitu održana posljednja sjednica Gradskog vijeća: Grad pod Marjanom ide na nove lokalne izbore, poznato i kad bi se mogli održati

Pročitajte i ovo Saša Vejnović, Davor Filipović, Lana Ružičić IZ ARHIVE DNEVNIK.hr-a Filipović možda ne zna prijeći cestu, ali zna koliko su važni centimetri: ''Kad obučem tenisice...''

Komentari na objavu su sve redom jako pozitivni: 

"Nije smiješno! Za svaku pohvalu je! Vjerujem da će vam se s vremenom priključiti još sugrađana koji vole svoje mjesto!" jedan je od komentara na objavu.

"Bravo! Samo tak hrabro naprijed Viktore! Nek bu vse lepo zglancano kak treba!"

"Stvarno je prao ja sam prolazila i vidjela ga", u komentaru se pohvalila jedna mještanka.

Bilo je i prijedloga: "Sutra škare za živicu u ruke i poštucat živicu u parku!"

Gradonačelnik Oroslavja i od ranije je poznat po vlastitim ekološkim akcijama, tako je u siječnju sam, analizirajući sadržaj smeća, detektivski otkrio tko je bacao vreće smeća u polje kod Oroslavja

Šimunić je možda ipak javnosti najpoznatiji iz afere "A kaj bi ti štel biti" iz studenog prošle godine. Tada je USKOK-u prijavio da su ga čelnici lokalnog HDZ-a pokušali podmititi u zamjenu za davanje podrške HDZ-u u formiranju većine u županijskoj skupštini.

USKOK je kaznenu prijavu odbacio.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene