Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Zavrnuo rukave

Netko u polje kod Oroslavja bacao smeće, Šimunić otkrio kako je detektirao prekršitelja: "Nije to meni ispod časti delati"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić javnosti poznat iz afere "A kaj bi ti štel biti" na društvenim mrežama se pohvalio kako je pronašao osobe koje su bacale smeće u polje kod Oroslavja.

Viktor Šimunić je na Facebooku napisao da je dobio dvije prijave za bačeno smeće u polju.

Pročitajte i ovo Žarko Tušek Tajno financiranje kampanje Tušek nakon afere s podmićivanjem vijećnika: "Nije me sram, rekao sam da karikiram. Šimunić je inicirao sastanak, htio je biti kandidat za župana" Slika nije dostupna procurile snimke Još jedan HDZ-ovac usred skandala, za suradnju nudio i ono što ne bi smio: "Kaj bi ti, Viktor? Sve je na stolu"

Navodi da je obišao područje na kojemu je bačeno smeće, otvorio vreće i našao poveznicu s onima koji su smeće bacili.

Neodgovorni građani su ovaj put prošli s opomenom, dodaje Šimunić.

"Drage sugrađanke, dragi sugrađani,
Zbog dobivene dvije prijave bačenog smeća u polje, konačno sam našel vrijeme i zel si truda i obišel potez Mokrice - Slatina.
Otvoril sam vreće kako bi probal naći poveznicu s počiniteljem, i našel sam.
Počinitelji su pronađeni, i kroz sat vremena dva mala deponija su sami sanirali.
Nažalost, grad još nema komunalnog redara, ali nije ni meni ispod časti delati taj posel. Najlakše je u životu reći nije to moj posel, nije to moja briga, nije to moje smeće.
Grad je naš, i svi se trebamo brinuti za njega!
Počinitelji nisu kažnjeni, ovaj put prošli su s opomenom, međutim budite sigurni da ovi to neće ponoviti!", napisao je Šimunić na Facebooku.



Viktora Šimunića javnosti je poznat iz afere "A kaj bi ti štel biti". Podnio je kaznenu prijavu u kojoj je bilo navedeno kako ga se pokušalo podmititi u zamjenu za davanje podrške HDZ-u u formiranju većine u županijskoj skupštini nakon lokalnih izbora u svibnju prošle godine.

USKOK je odbacio kaznenu prijavu protiv HDZ-ovog Emila Gredičaka te saborskog zastupnika HDZ-a Žarka Tušeka zbog podmićivanja odbacio jer nisu ostvarena bitna obilježja tog kaznenog djela.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene