Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novoizabrani gradonačelnik Oroslavja

Viktor Šimunić: "Predsjednik lokalnog HDZ-a nam je poručio - 'Sa smećem ne želim imati posla..'"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić na Facebooku je objavio kako mu je predsjednik lokalnog HDZ-a poručio da "sa smećem ne želi imati posla".

Novoizabrani gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić u ponedjeljak stupa na dužnost, no kako je objavio na društvenim mrežama, problemi se već počinju gomilati.

Pročitajte i ovo Nina Obuljen Koržinek HDZ-ova ministrica Obuljen Koržinek: "Razgovori o formiranju nove Vlade tek počinju" Ivan Penava i Andrej Plenković Salve uvreda VIDEO Pogledajte kako su se donedavno častili Plenković i DP, a sad dogovaraju koaliciju: "To su kvarni ljudi, zli! S njima nećemo imati posla"

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Evo nekoliko riječi nakon sedam dana. Sutra ujutro u 9 je službeno preuzimanje upravljanja gradom.

Moja sad već bivša firma Hrvatski telekom odbila mi je zamrznuti radni odnos i prisilila me je na sporazumni otkaz ugovora o radu. Sutra nam dolazi delegacija HNS-a vezano za licenciranje NK Oroslavje. Prijeti nam oduzimanje licence zbog višegodišnjeg zanemarivanja prostorija i svlačionica kluba.

Ujedno vas obavještavam kako smo kontaktirali predstavnike svih stranka zastupljenih u gradskom vijeću. Predsjednik oroslavskog HDZ-a nam je poručio: ‘Sa smećem ne želim imati posla…’. Sa SDP-om je odrađen prvi krug razgovora i vjerujemo kako će vijeće biti konstituirano u roku. Predstavnik HNS-a sastat će se s nama nakon završenih razgovora sa SDP-om.

Toliko za sad, o svemu bumo vas izvještavali pravovremeno kako smo i najavili", poručio je Šimunić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene