Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sajam nautike

U inozemstvu pad, u Hrvatskoj nikad više izlagača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom sajmu nautike glamur i luksuz. Dok europski sajmovi bilježe pad, u Hrvatskoj nikad više izlagača. Unatoč finacijskoj krizi najskuplji brodovi koji koštaju i više od pola miljuna eura, već su prodani.

Ljepota, sjaj i vrtoglave cijene. Ušminkane jahte vrijedne stotine tisuća eura i njihove atraktivne domaćice plijenile su poglede na zagrebačkom velesajmu. Najskuplji izloženi brod stoji 660 tisuća eura.

Pročitajte i ovo Sajam maslina - 4 Najavljena dobra godina Cijena mnogima omiljenog ulja u godinu dana porasla više od 40 posto, proizvođači objašnjavaju zašto je to tako Andrej Plenković u Virovitici komentirao aktualne teme Plenković o upadu policije u Ministarstvo kulture i kontroverzi oko Turudića: "Nismo mi veslo sisali ovdje osam godina"

Među kupcima su bogati poduzetnici koji jedva čekaju ljeto i pokazivanje novog statusnog simbola. Oni normalnih primanja uglavnom samo gledaju. No organizatori sajma su zadovoljni. Vjeruju kako će izlagači obaviti dobar biznis. Najveći euro-sajmovi bilježe pad ponude, a u Zagrebu izlagača nikad više.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene