Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljetno radno vrijeme

Trgovine rade i nedjeljom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od danas trgovine rade prema ljetnom radnom vremenu. Dakle i nedjeljom. Od sljedeće nedjelje trgovine će biti otvorene od 7 do 14 sati. Ova će odredba trajati sve do prvog listopada, kao i tijekom prosinca.

Neki su se trgovci pobunili jer smatraju da im takvi uvjeti nisu isplativi. Kažu kako u tom vremenu ni turisti ni lokalni ljudi nemaju potrebu za kupovinom. Potpredsjednica Vlade, Jadranka Kosor na to je odgovorila da nadležno ministarstvo gospodarstva prati učinke ovog zakona i oni će uskoro biti predstavljeni Vladi. 'Mi ćemo dakako nakon protoka šest mjeseci analizirati te učinke i ako bude potrebno donijeti nekakve dodatne odluke. Za sada zakon funkcionira u obliku koji je donesen u hrvatskom Saboru', rekla je Jadranka Kosor.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave" Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene