Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački Luminus Studio, u suradnji s Američkom filmskom akademijom, ponovno je napravio uvodnu špicu za ovogodišnju svečanost dodjele američke filmske nagrade Oscar, priopćila je danas agencija za odnose s javnošću tog studija.


U devedeset sekundi animiranog uvoda "Oscar City 2", prikazanog na sinoćnjoj dodjeli, prati se dostavno vozilo u jurnjavi ulicama imaginarnog filmskog grada, kojeg pokušavaju zaustaviti slavne filmske nemani, a spašavaju ga legendarni filmski junaci.

Vezani članci Frances McDormand - 4 Posebna žena koju u Hollywoodu jako cijene: Odbija se šminkati, a nije joj smetalo ni što joj je muž dao prsten od bivše Oscar nominacije Pjesme nominirane za Oscara izvest će se na krovu muzeja u Los Angelesu i na Islandu

Luminus Studio je prije dvije godine već napravio špicu za dodjelu Oscara i tada je, uz izvrsne kritike u američkim medijima, za nju osvojio prestižnu nagradu "Emmy".

Čitav projekt, osim audio kompomenti, zvuka i mixa za koji je
zadužena Američka filmska akademija, hrvatski je proizvod što ga čini jedinstvenim, originalnim i prepoznatljivim u svijetu, ističe se u priopćenju.

Luminus Studio, koji ima sjedište u Zagrebu i Los Angelesu, pruža usluge razvoja kreativnih koncepata, televizijske i video produkcije, vizualnih i specijalnih efekata te 'brendiranja' i osmišljavanja marketinških kampanja.