Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Špica Luminus studija ponovno otvorila dodjelu Oscara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački Luminus Studio, u suradnji s Američkom filmskom akademijom, ponovno je napravio uvodnu špicu za ovogodišnju svečanost dodjele američke filmske nagrade Oscar, priopćila je danas agencija za odnose s javnošću tog studija.

U devedeset sekundi animiranog uvoda "Oscar City 2", prikazanog na sinoćnjoj dodjeli, prati se dostavno vozilo u jurnjavi ulicama imaginarnog filmskog grada, kojeg pokušavaju zaustaviti slavne filmske nemani, a spašavaju ga legendarni filmski junaci.

Pročitajte i ovo Film 'Slučajna raskoš prozirnog vodenog rebusa' - 2 O njima piše LA Times Jedan projekt, 11 ljudi i hrvatski film u utrci za nominaciju za Oscara: "U početku je bilo prilično nevjerojatno, pogotovo kad su svi počeli zvati" Andro Krstulović Opara Ludilo, brale! Krstulović Opara o gužvi na Rivi: "Split nije grad slučaj. Građani su nakon 15 dana kiše konačno izašli van"

Luminus Studio je prije dvije godine već napravio špicu za dodjelu Oscara i tada je, uz izvrsne kritike u američkim medijima, za nju osvojio prestižnu nagradu "Emmy".

Čitav projekt, osim audio kompomenti, zvuka i mixa za koji je
zadužena Američka filmska akademija, hrvatski je proizvod što ga čini jedinstvenim, originalnim i prepoznatljivim u svijetu, ističe se u priopćenju.

Luminus Studio, koji ima sjedište u Zagrebu i Los Angelesu, pruža usluge razvoja kreativnih koncepata, televizijske i video produkcije, vizualnih i specijalnih efekata te 'brendiranja' i osmišljavanja marketinških kampanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene