Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poslovni rezultati Fleet rent-a-cara u protekloj godini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
ZAGREB, 13. veljače 2014. - FLEET rent-a-car, tvrtka članica TRCZ Grupe u svega dvije godine poslovanja postala je jedna od vodećih rent-a-car kompanija u Hrvatskoj.

Pokazatelj su rezultati koje je FLEET ostvario u protekloj godini tijekom koje je ostvaren ukupan promet od preko 57 milijuna kuna. FLEET je uz reputaciju najbrže rastuće i jedne od najinovativnijih kompanija unutar branše postao i rent a car s najvećim brojem vozila floti, ne samo kod nas već i u regiji.

Popunjenost flote tijekom godine iznosila je visokih 91,3%. Iskoristivost izvan sezone, nakon ljetnih mjeseci, dosegla je iznimno visokih 81%, što je iznad svih standarda rent a car poslovanja kod nas.

Ostvareni rezultati su uvod u najavu povećanja flote u 2014. godini. Predviđeno je povećanje broja vozila za čak 32% uz širenje na ukupno čak 17 različitih marki vozila. Uz to, Fleet je i vodeći na tržištu jugoistočne Europe prema broju vozila s automatskim mjenjačem, a što je direktna posljedica potražnje s tržišta SAD-a- i Kanade te korporativnih klijenata s kojima tvrtka posluje.

Prema strategiji poslovanja i očekivanjima ostvarenja suradnje s ključnim tržištima, očekuje se dodatni rast poslovanja za visokih 40%. Čelnici FLEET-a ističu kako su postignuti rezultati i rast kompanije u velikoj mjeri ostvareni zahvaljujući činjenici da tvrtka posluje u sklopu TRCZ Grupe čija podrška uvelike doprinosi uspješnom poslovanju.

FLEET je u protekloj godini proširio poslovanje, uz tradicionalna emitivna tržišta diljem Europe i na tržišta Rusije i SAD-a. U narednom periodu planira se daljnje širenje na brzorastuća tržišta. Također je u planu otvaranje novih poslovnica.

Usluge FLEET rent-a-cara tijekom protekle godine koristilo je 36,09% domaćih i 63,91% stranih korisnika.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene