Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otvoren najveći wellness centar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Termama Tuhelj sinoć je svečano otvoren najveći wellness centar u Hrvatskoj koji se prostire na više od 1000 četvornih metara.

Novi wellness centar sadrži sedam različitih sauna i beauty centar SPAeVITA.

Pročitajte i ovo Ana Dorotić Čaljkušić većina nije ugrožena Puljak ostao bez vijećnice: Dorotić Čaljkušić dala ostavku i istupila iz stranke Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova RH kod Karlovca Ministar Božinović u centru za registraciju migranata: "Naglasak je na hvatanju krijumčara"

Kako je naglasila direktorica Termi Tuhelj Ivana Kolar, otvorenjem wellnes centra zaokružena je 15 milijuna eura vrijedna investicija vlasnika Termi Olimia u Tuheljske Toplice.

Slovenske Terme Olimia kupile su nekadašnji TRC Mihanović prije 3 godine i krenule u obnovu i preuređenje cijelog kompleksa. Do kraja 2004. obnovljen je hotel koji je preuređen na nivou četiri zvijezdice, a prošle godine i kupalište na 15 tisuća četvornih metara, od čega je više od tri tisuće "kvadrata" vodene površine.

Kolar je rekla da Terme Tuhelj bilježe rast prihoda od za 76 posto u odnosu na lani, a broj noćenja je u 2006. iznosio 36.669, što je za 47 posto više nego prošle godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene