Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lukavo rješenje

NAPOKON Svi popusti na jednom mjestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što kažete na mogućnost da na jednom mjestu pretražite dnevnu ili mjesečnu ponudu trgovačkih lanaca te pomno isplanirate kako ćete potrošiti raspoloživi budžet?

U vrijeme kada svaka kuna čini razliku, slaganje popisa za trgovinu postao je zahtjevan zadatak kojem pristupate s razrađenom strategijom. Planiranjem mjesečne kupnje pretvarate se u financijskog stručnjaka spremnog na rezove i ustupke za koje niste ni znali da ste im dorasli: obilazite različite trgovačke lance, čekate vikend akcije, kombinirate, a nerijetko za popust saznate tek kada ste proizvod već – kupili.

Pročitajte i ovo Ana Knežević VODIČ KROZ SNIŽENJA U lovu na popuste: Znate li koja su prava potrošača? PR Tri bogata menija na izbor GASTRO SENZACIJA - robotski restoran Bots&Pots u Zagrebu i CrnoJaje.hr u akciji donose 3 top menija po top cijeni!

Zbog svega navedenog, potraga za najpovoljnijim proizvodima oduzima vam previše dragocjenog vremena i želite tome stati na kraj. Što kažete na mogućnost da na jednom mjestu pretražite dnevnu ili mjesečnu ponudu te pomno isplanirate kako ćete potrošiti raspoloživi budžet?

Na stranici Lisnica.hr već sada možete pretraživati popuste prema nazivu proizvoda, uspoređivati cijene u više trgovačkih lanaca, pratiti ostvarenu uštedu te pronaći proizvode na akciji u svom susjedstvu, a sve to iz udobnosti vlastitog doma.

Pozivamo vas da zavirite u kuhinjske i kupaonske ormariće, napravite popis proizvoda koji vam nedostaju u kućanstvu i krenete u potragu za najboljom ponudom na stranici Lisnica.hr.

Slaganje popisa za trgovinu tako je jednostavan zadatak, zar ne? :D 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene