Svi želimo platiti samo ono što stvarno koristimo, a ne pakete usluga od kojih nam većina nikad neće zatrebati. U HPB-u građani sami biraju svoju željenu kombinaciju usluga


Hrvatska poštanska banka raste brže od bankarskog tržišta što je najbolji pokazatelj povjerenja, zadovoljstva i očekivanja klijenata. Banka kontinuirano poboljšava kvalitetu svojih usluga te širi poslovnu mrežu i distributivne kanale povećavajući svoje udjele u različitim segmentima bankarskog poslovanja, a od ukupnog broja tekućih računa građana pripada joj više od 10 posto tržišta i danas je četvrta banka u Hrvatskoj.

Vezani članci Slika nije dostupna Zagrebački branitelji uzvraćaju podršku Imunološkom zavodu Slika nije dostupna HPB MasterCard beskontaktna kartica za one u žurbi

Slušajući želje i potrebe klijenata HPB razvija servis koji je u cijelosti prilagođen njihovim stvarnim zahtjevima. Tako je nastala i HPB Kombinacija koja predstavlja program slobodnog odabira proizvoda po jedinstvenoj mjesečnoj cijeni uz niz pogodnosti na bankarske i nebankarske usluge.

Kao personaliziran program financijskog poslovanja, HPB Kombinacija nudi klijentima da sami odaberu proizvode iz ponude Banke koje stvarno planiraju koristiti, kao i druge usluge značajne za upravljanje osobnim financijama i sigurniji život.

Među brojnim pogodnostima, ovisno o modelu koji će klijent odabrati, HPB Kombinacija omogućava sljedeće:
- povoljnije korištenje dopuštenog prekoračenja
- niže kamatne stope i naknade za pojedine kredite
- besplatno korištenje određenih usluga
- popuste na dio usluga Banke i članica HPB Grupe
- brojne pogodnosti na putovanju i u kući
- različita osiguranja, zdravstvene usluge itd.

Klijenti imaju različite financijske potrebe, koriste različite račune, kartice, kredite i modele plaćanja, netko će više ulagati, drugi se pripremaju prodati nekretninu, etažirati i certificirati ili su im, uz bankarske proizvode, iznimno važna različita osiguranja i zdravstvene usluge. U skladu sa svojim potrebama i planovima građani u HPB-u sad mogu odabrati kombinaciju koja će im najbolje odgovarati.

U novoj HPB-ovoj ponudi su kombinacije za tri segmenta klijenata:

HPB Kombinacija AKTIV namijenjena radno aktivnom stanovništvu
HPB Kombinacija SENIOR namijenjena umirovljenicima i
HPB Kombinacija DIPLOMAC namijenjena studentima i učenicima.

Svaka Kombinacija uključuje četiri modela – Dobra, Lijepa, Pametna i Savršena, ovisno o broju odabranih usluga.

Uz HPB Kombinaciju vaše financijsko poslovanje može biti brže i jednostavnije uz niz pogodnosti i ušteda. Kreirajte i ugovorite svoju HPB Kombinaciju.