Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žele utvrditi detalje

Američki financijski plan odgođen za tjedan dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objava financijskog plana američkog predsjednika Baracka Obame za spašavanje gospodarstva odgođena je za tjedan dana, odnosno za drugi tjedan veljače, objavio je CNN pozivajući se na izvor u američkoj administraciji.

'Savjetnici kažu da žele utvrditi sve detalje i zato im je potreban još jedan tjedan', prenosi CNN. Obamini savjetnici još uvijek procjenjuju što sve treba ući u plan, uključujući ograničenja naknada menadžerima, način na koji potaknuti novo kreditiranje i kako se nositi s krizama oko zatvaranja tvrtki, navodi CNN.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kineska centralna banka tvrdi Američki dolar glavni krivac za ekonomsku krizu Slika nije dostupna UN najavio plan vrijedan 250 milijuna dolara za čišćenje Mediterana

>> Obama kritizirao čelnike Wall Streeta

S kreiranjem 700 milijardi dolara vrijednog plana dosad se previše brzalo, što je izazvalo neke probleme i nelogičnosti pa Obamina administracija vjeruje da će 's točno utvrđenim pojedinostima plan imati pravog smisla', objavio je CNN. Obama je ranije ovoga tjedna najavio da će plan biti objavljen uskoro i da će smanjiti troškove hipoteka domaćinstvima te potaknuti novo kreditiranje poslovnih ljudi i građana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene