Sastojci:
- ½ kg špageta
- 10 dag dimljenog špeka
- 10 dag parmezana
- 2 žlice ulja ili 1 maslaca
- 4 jaja
- 1 režanj češnjaka
- sol i papar
Priprema:
Špagete staviti kuhati u slanu vodu. Za to vrijeme dobro istući jaja i narezati špek te ga popržiti na zagrijanom ulju ili maslacu. Maknuti s vatre, dodati sol, papar i nasjeckani češnjak. Špagete ocijediti i staviti u zdjelu. Na vruće špagete staviti slaninu i dodati jaja. Brzo i čvrsto mješati, te poslužiti. Odvojeno poslužiti parmezan.
Najčitanije
-
donosi Provjereno
"Slučajno sam upalila TV i vidim dijete isto kao moje. Slušam tu ženu i ne mogu vjerovati!" Centar prešutio strašnu istinu majkama posvojenih dječaka
-
iz minute u minutu
Hoće li oporba uspjeti skupiti većinu u Saboru? Pojavio se novi plan u kojem ključnu ulogu ima Ivan Penava
-
Zaštitnici hrvatskog neba
Dnevnik Nove TV doznaje kad će Rafalei sljedeći put proparati nebo. Zamjenik zapovjednika HRZ-a: "Situacija nije ista kao s MiG-ovima"