Ili, barem neki od njih, ako je suditi prema posljednjem kulinarskom kriku. Naime, poslovna mašta Amerikanaca otišla je tako daleko da su smislili pecivo od 1000 dolara.
Kuhar u New Yorku, Franck Tujague osmislio je luksuznu verziju peciva od bijelih tartufa, prelivenog sa sirom i nekoliko listova zlata. Tujagua je zaposlen u hotelu Westin u New Yorku, a pecivo je osmislio kako bi dao svoj doprinos fondaciji koja studentima slabijeg imovnog stanja omogućava da se školuju za kuhare. Ta činjenica opravdava Tujaguinu rastrošnost, ali i onih koji kušaju njegove proizvode, budući da kupnjom sudjeluju u humanitarnom projektu.
Dobro opravdanje za ljubitelje kulinarskih delicija poput bijelog tartufa, poznatog i kao 'bijelo zlato' i 'kralj stola', inače druge najskuplje namirnice na svijetu poslije kavijara.
-
Nastavlja se potraga
Policija prekopava dvorište iz kojeg je nestala malena Danka: "Istražitelji imaju nove informacije"
-
Misteriozan nestanak
Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"
-
Ususret Uskrsu
Danas je Veliki četvrtak: Znate li što se obilježava i koji su običaji?