Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isprovocirani susjed

Zračnom puškom pucao u prozor učionice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Dančulović (25) pucao je iz zračne puške u smjeru učionice u školi preko puta njegova stana, jer su ga probudila djeca bacajući krede u njegov prozor.

Nikola Dančulović (25) je spavao, a nekolicina učenika 7. razreda Osnovne škole Centar, koja se nalazi u susjedstvu, kredama je navodno gađala prozor njegovog stana. Prema Jutarnjem listu, bilo je 10.50 sati te su ga učenici toliko isprovocirali, da je uzeo zračnu pušku i pucao u smjeru njihove učionice. Učionica  se nalazi na prvom katu, što je u razini njegova stana preko puta ulice.

Pročitajte i ovo Objava škole NEUOBIČAJEN POTEZ Zadarska škola od roditelja traži da potpišu bjanko zadužnice od 5000 kuna ako žele da im djeca jedu u školi Učenici - 2 Manje prvašića, manje škola Sve praznije učionice diljem Hrvatske: "Upisali smo samo jedno dijete u prvi razred"

U vrijeme pucanja u učionici se nalazilo šest učenika koji su prošli bez ozljeda. Metak, jedno zrno zračne puške, probilo je staklenu stijenku na vanjskom krilu prozora dok stijenka na unutarnjem krilu nije probijena. Nikola Dančulović policiji je od ranije poznat po krađama i teškim krađama, a zbog pucanja zračnom puškom u prozor Osnovne škole Centar zaradio je kaznenu prijavu za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene