Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lagao policiji?

Rijeka: Žena supruga u trbuh ubola nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija provodi kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjom Riječankom osumnjičenom da je nožem u trbuh ubola svog supruga.

U petak nešto iza ponoći, 48-godišnji muškarac uboden je nožem u trbuh, a policija za nanošenje teške tjelesne ozlijede sumnjiči njegovu 45-godišnju suprugu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe

>> Uhićen zločinac koji je izbo prodavačicu u Šibeniku!

Muškarac se trenutačno nalazi u riječkoj bolnici, u stabilnom stanju. Život mu nije ugrožen, potvrdili su za Dnevnik .hr u PU primorsko goranskoj.

Kada je s ozljedama došao u bolnicu, izvori bliski istrazi tvrde da je, želeći zaštititi ženu i lišiti je toga da bude podvrgnuta istrazi, policiji ispričao da su ga ispred kuće napala tri muškarca i da je tada ozlijeđen nožem, piše Novi list.

Međutim, inspektori su zaključili da mu je upravo supruga zadala ubod nožem ispred kuće. Prema dosad utvrđenom, kako piše list, ubod nožem dogodio se nakon svađe dvoje partnera.

Osumnjičena žena kazneno je prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu za nanošenje teške tjelesne ozljede.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene