Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog prednosti prolaska vozač kamiona pucao na drugog vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila vozača kamiona koji je svađu oko prvenstva prolaza na makadamskoj cesti na zagrebačkom Medveščaku jutros pokušao riješiti pucanjem iz pištolja.

Ilegalni pištolj 55-godišnjak je 'potegao' na 42-godišnjeg kolegu, također vozača kamiona, nakon što su se u srijedu oko 9,35 sati susreli na četiri metra 'uskom' makadamskom putu kojim su obojica željeli proći u isto vrijeme.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

Incident se dogodio kada je mlađi vozač teretnim "mercedesom" izlazio s gradilišta. Na kraju Babonićeve ulice iz suprotnog mu se smjera pojavio kamion s kojim se nije mogao mimoići. Kako se vozači nisu mogli dogovoriti tko će koga propustiti, ugasili su motore, a 55-godišnjak je izvadio pištolj i pored mlađeg kolege ispalio hitac.

Ovaj ga je tada kroz prozor kabine šakom udario u glavu i pozvao policiju, koja je obojicu odvela u postaju.

U policiji kažu da će 55-godišnjaka zbog ispaljivanja hica prijaviti zbog "dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom", za što Kazneni zakon predviđa od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene