Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je uhitila vozača kamiona koji je svađu oko prvenstva prolaza na makadamskoj cesti na zagrebačkom Medveščaku jutros pokušao riješiti pucanjem iz pištolja.


Ilegalni pištolj 55-godišnjak je 'potegao' na 42-godišnjeg kolegu, također vozača kamiona, nakon što su se u srijedu oko 9,35 sati susreli na četiri metra 'uskom' makadamskom putu kojim su obojica željeli proći u isto vrijeme.

Vezani članci Vozač je automobilom sletio u dvorište krapinske osnovne škole - 1 Totalno pijan i bez vozačke autom sletio u školsko dvorište koje je netom prije toga bilo puno djece: "Mislili smo da je potres" Prometna policija, ilustracija Pripreme za otvaranje terasa kafića? Napuhao 3,80 promila pa lakše ozlijedio putnicu

Incident se dogodio kada je mlađi vozač teretnim "mercedesom" izlazio s gradilišta. Na kraju Babonićeve ulice iz suprotnog mu se smjera pojavio kamion s kojim se nije mogao mimoići. Kako se vozači nisu mogli dogovoriti tko će koga propustiti, ugasili su motore, a 55-godišnjak je izvadio pištolj i pored mlađeg kolege ispalio hitac.

Ovaj ga je tada kroz prozor kabine šakom udario u glavu i pozvao policiju, koja je obojicu odvela u postaju.

U policiji kažu da će 55-godišnjaka zbog ispaljivanja hica prijaviti zbog "dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom", za što Kazneni zakon predviđa od šest mjeseci do pet godina zatvora.