Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Droga vrijedna do 300.000 kn

Zaustavili ga na naplatnim kućicama, 'pao' s devet kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarca s područja Istre zaustavili su na naplatnim kućicama u Lučkom i u automobilu su mu pronašli 657 grama marihuane. Vrlo brzo su mu pretražili kuću, u kojoj je pronađeno dodatnih više od osam kilograma te droge.

Zagrebačka policija pronašla je 657 grama marihune u automobilu 35-godišnjaka iz Istre, kojeg je zaustavila na naplatnim postajama Lučko, nakon čega je u njegovoj kući pronađeno još 8,3 kilograma te droge.

Procjenjuje se da bi vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom tržištu u prodaji na veliko dosegla 100 tisuća kuna, a prodajom na malo, po gram, do čak 300 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKA ZAPLJENA VIDEO/FOTO Šok u kući u centru Zagreba: Otkriveno čak pet laboratorija za uzgoj marihuane i zaplijenjeno više od sto kilograma droge Pas Duks otkrio je drogu (Foto: PU istarska) Neuzaustavljiva njuškica Već treći put ove godine: Duks opet nanjušio marihuanu, ovoga puta "palo" više od pola kilograma

>> Na Bajakovu spriječen pokušaj krijumčarenja 10,7 kilograma marihuane

Policija je vozača Renault Lagune zaustavila na izlazu sa autoceste A1, na naplatnim postajama Lučko, i već je imala nalog suca istrage zagrebačkog Županijskog suda za pretragu automobila u kojem je pronađena PVC vrećica sa 657 grama marihuane, vaga i manji novčani iznos.

Odmah je pretražena i njegova kuća u Istri u kojoj je pronađeno još 8.334 grama marihuane te vaga i veći broj stabljika i grana indijske konoplje.

Osumnjičeni je kazneno prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je priveden pritvorskom nadzorniku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene