Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao državljanin Srbije

Na Bajakovu spriječen pokušaj krijumčarenja 10,7 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suradnjom carinika i djelatnika PU vukovarsko-srijemske na Međunarodnom carinskom graničnom prijelazu 'Bajakovo' spriječeno je da državljanin Srbije prokrijumčari 10,7 kilograma marihuane, rečeno je današnjoj konferenciji za novinare na tom graničnom prijelazu.

U četvrtak oko 8,30 sati na putničkom ulazu nakon kontrole je izdvojeno osobno vozilo srbijanskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Srbije, rekao je voditelj Carinarnice Osijek Davorin Petović. Carinici se vozilo pregledali, a ispod "tapecirunga" na bočnoj strani vozila uočili su sumnjive paketiće te pozvali policiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće" Pušači marihuane pozdravili legalizaciju kanabisa u Njemačkoj - 1 Veliko slavlje FOTO Njemačka legalizirala kanabis: "Konačno se možemo pokazati. Ne trebamo se više skrivati"

>> Split: Uhićen zbog više od 3 kilograma amfetamina

Prema riječima voditelja Odjela kriminaliteta droga Gorana Lovrića, policija je temeljem sudskog naloga detaljno pretražila vozilo i pronašla skrivenih 20 paketića valjkastog oblika, dimenzija 21 puta 15 centimetara, omotanih ljepljivom trakom, za koje je utvrđeno da sadrže marihuanu.

Protiv vozača je podignuta kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, istaknuo je Lovrić te dodao da je vozač tijekom četvrtka predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Vrijednost zaplijenjene droge policija procjenjuje na 215.000 kuna. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene