Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oko 400.000 kuna

Zaplijenjeno više od 500 grama heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto više od pola kilograma droge heroina, 911 grama amfetamina i 17 grama marihuane, ukupne vrijednosti na ilegalnom narkomanskom tržištu od oko 400.000 kuna, pronašla je policija u Dugopolju kod dvojice muškaraca iz Kaštela, potvrdila je danas glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave (PU) Marina Kraljević-Gudelj.

Službenici Odjela kriminaliteta droga PU-a jučer su oko 2,25 sati u Dugopolju na izlazu s autoceste zaustavili ‘citroen’ u kojem su bili 40-godišnjak i 33-godišnjak. Na kontrolnoj ploči pred suvozačem (40), inače policiji već poznatom po kaznenim djelima zlouporabe droge, nalazila se vrećica s 521,50 grama heroina. Uz nalog o pretrazi kuće i stana dvojice muškaraca policajci su u stanu jednog od njih na kaštelanskom području pronašli vrećicu s 911 grama droge amfetamin-speeda te 17 grama marihuane, pribor za pakiranje i preprodaju droge, dvije vage za precizno mjerenje, 24 bočice metadona, šest mobitela, dvije SIM kartice te 15.700 kuna za koje policija sumnja da potječu od preprodaje droge.

Pročitajte i ovo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina U sumnjivim paketima u automobilu nađen je heroin, kokain i anabolički steroidi Sumnjivi paketi Dvojac na granici pao s kilom heroina, švercali su još i kokain i steroide

Kako je kazala policijska glasnogovornica, u stanu u Kaštelima u kojem živi jedan od dvojice muškaraca zajedno sa svojom djevojkom pronađen je pištolj PHP s 44 komada streljiva koji ilegalno posjeduje. Drogu je u susjednoj Bosni i Hercegovini kupovao mlađi muškarac, a stariji je kanio prodavati na ilegalnom splitskom i širem području. Obojica su nakon kriminalističkog istraživanja privedeni i kod dežurnog istražnog suca Županijskog suda u Splitu koji je 40-godišnjaku odredio pritvor. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene