Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen albanski državljanin

Zaplijenjeno više od 21 kilograma hašiša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Karasovići, između Hrvatske i Crne Gore, policija je zaplijenila kilogram i 208 grama hašiša.

Na graničnome prijelazu Karasovići, između Crne Gore i Hrvatske, jučer je u automobilu talijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 26-godišnji državljanin Albanije, otkriven 21 kilogram i 208 grama hašiša.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Slika nije dostupna Otkrio ga policijski pas FOTO PAO NA GRANICI: Evo gdje je skrio drogu vrijednu 1,5 MILIJUNA KUNA

Vrijednost zaplijenjene droge u uličnoj bi prodaji dosegnula oko dva milijuna kuna, priopćila je danas dubrovačko-neretvanska Policijska uprava.

>> Šibenik: LSD, hašiš i heroin na tulumu stranih turista

Granična policija, u suradnji s carinicima, uočila je u osobnom automobilu na ulazu u zemlju, ispod tapeciranog dijela na suvozačevoj strani, više paketića omotanih ljepljivom trakom, u kojima je bila droga, za koju je vještačenjem utvrđeno da je riječ o hašišu. Državljanin Albanije uhićen je i doveden na kriminalističku istragu.

Zbog sumnje na kazneno djelo zloporabe opojnih droga, albanski državljanin od danas je u pritvoru. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene