Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nema ozlijeđenih

Oko zgrade policije prolio zapaljivu tekućinu koju je zapalio

Podmetnut požar na zgradi MUP-a - 9
Podmetnut požar na zgradi MUP-a - 9 Goran Sebelic / CROPIX
Aktualno Galerija Podmetnut požar na zgradi MUP-a - 9 Podmetnut požar na zgradi MUP-a - 9 Foto: Goran Sebelic / CROPIX Podmetnut požar na zgradi MUP-a - 8 Podmetnut požar na zgradi MUP-a - 8 Foto: Goran Sebelic / CROPIX Podmetnut pozar na zgradi MUP-a - 7 Podmetnut pozar na zgradi MUP-a - 7 Foto: Goran Sebelic / CROPIX Podmetnut pozar na zgradi MUP-a - 6 Podmetnut pozar na zgradi MUP-a - 6 Foto: Goran Sebelic / CROPIX +4 Podmetnut požar na zgradi MUP-a - 5 Galerija 1/9 >>
Istarska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u nedjelju popodne, nakon što je prolio zapaljivu tekućinu, izazvao požar oko zgrade Policijske uprave u Puli. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a policajci i vatrogasci ubrzo su ga ugasili.

Policija je u ponedjeljak priopćila kako je oko 13:30 požar izbio oko zgrade Policijske uprave na pulskom Trgu Republike.

Odmah po uočavanju požara policajci su ga počeli gasiti te zajedno s pulskim vatrogascima ubrzo i ugasili vatru. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je nepoznati počinitelj oko zgrade policijske uprave prolio zapaljivu tekućinu, koju je potom zapalio.

U požaru nitko nije ozlijeđen te su nastala manja oštećenja na fasadi zgrade. Policija nastavlja utvrđivati okolnosti događaja i tragati za počiniteljem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene