Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Srbijanski autobus izgorio zbog kratkog spoja na elektro-instalacijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava ličko-senjska priopćila je nakon završetka očevida da je kratki spoj na elektro-instalacijama uzrok jutrošnjeg požara srbijanskog autobusa, na Državnoj cesti broj 1 u Koreničkoj kapeli .

Po priopćenju Policijske uprave, u 4,20 sati na Državnoj cesti br. 1, u mjestu Korenička Kapela, u općini Plitvička jezera, došlo je do samozapaljenja uslijed kratkog spoja na elektro-instalacijama autobusa marke 'setra' registarske oznake Zrenjanin (Srbija), koji je prometovao na relaciji Zrenjanin-Beograd-Glina-Korenica-Zadar, a kojim je upravljao 38-godišnji državljanin Srbije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici

U trenutku izbijanja požara u autobusu se nalazilo 12 osoba (10 putnika i 2 vozača). Autobus je u potpunosti izgorio, no nitko nije ozlijeđen a požar su ugasili vatrogasci JVP Korenica.

Od 4,20 do 6,10 sati promet je bio u prekidu, te se iz Zadra prema Zagrebu odvijao alternativnim pravcem D-52 Korenica-Borje-Vrhovine-Otočac.

Očevid na mjestu događaja obavio je protupožarni inspektor Inspektorata PU ličko-senjske u suradnji sa službenicima PP Korenica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene