Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršeno krim istraživanje

Zagrepčanin u kombiju pokušao prokrijumčariti 30 Pakistanaca i Indijca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ličko-senjska policija uhitila je 36-godišnjeg Zagrepčanina koji je u srijedu u kombiju kod Korenice prevozio 30 migranata iz Pakistana te jednoga iz Indije, za koje je utvrđeno da su nezakonito ušli u Hrvatsku.

U policiji kažu da su u suradnji s Ravnateljstvom policije dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

Pročitajte i ovo Policija Neočekivano otkriće Pokušali krijumčariti strance na granici kod Metkovića: Policajci se iznenadili kad su zavirili u kombi Ilustracija Traži ga policija Prevozio azilante pa se prevrnuo na krov: Ostavio ozlijeđene putnike i pobjegao

Njega je u srijedu, 4. srpnja u Vranovači kod Korenice zaustavila policija, koja je u tovarnom prostoru kombija zatekla 30 državljana Pakistana i jednog državljanina Indije, za koje je utvrđeno da su nezakonito prešli državnu granicu.

On je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene