Potraga za automobilom koji je sletio u rijeku Savu nastavljena je nešto iz 8 sati u srijedu ujutro. Novih tragova zasad nema.


Potraga za automobilom koji je u popodnevnim satima u utorak sletio u Savu otežana je zbog jakih struja te lošeg vremena u srijedu. U akciju traganja odmah se uključio i HGSS.

Vezani članci Nakon ispijene kave, Pavičić Vukićević, održala konferenciju za medije Jelena Pavičić Vukičević o zahtjevu za ublažavanje mjera u Zagrebu: "Prijedlog je došao od ugostitelja i Nacionalni stožer ne bi meni dao košaricu, već njima" Vozač se automobilom zabio u parkirana vozila u Dubravi VIDEO Pogledajte trenutke užasa: Autom pokosio parkirana vozila, a dvojica prolaznika za dlaku izbjegla tragediju

Na poziv zagrebačke policije u potragu za automobilom koji je u utorak poslijepodne sletio u rijeku Savu kod zagrebačkog Mosta slobode uključila se i Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) čiji su djelatnici iz čamca snimali podvodnom kamerom područje oko navodnoga slijetanja automobila.

Djelatnicima HGSS-a koji su pretraživali do 22 sata, pomagali su vatrogasci osvjetljavajući reflektorima rijeku Savu na dijelu koji je sniman podvodnom kamerom.

Još uvijek nema službenog izvještaja policije o nesreći.

Apsurd: HGSS zbog neadekvatne turističke brige strance po planinama i rijekama tjednima traži uzalud

Do sada je službeno potvrđeno samo da je policija u utorak oko 15 sati primila dojavu Državnog centra 112 kako je na Mostu slobode u Savu pao automobil.

Nakon toga na teren su izašli djelatnici policije i Javne vatrogasne postrojbe s više vozila te trakom ogradili područje navodnoga slijetanja automobila u Savu.

Policija još nije potvrdila koliko je osoba bilo u vozilu, pretpostavlja se jedna ili dvije, a ne zna se ni razlog slijetanja automobila.

Neslužbeno se, pak, doznaje kako je riječ o osobnom automobilu, navodno marke Fiat Uno, koji se s obale zaletio u Savu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook