Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga otkrila

NEOBIČAN VRT Uzgajao marihuanu među rajčicama, zasad vrijedan 200.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija pronašla je zasad 200.000 kuna vrijedne marihuane skriven u vrtu rajčica zbog čega je uhitila 45-godišnjaka u čijoj je kući također pronašla stotinjak grama marihuane.

Zagrebačka policija izvijestila je u petak na svojim internetskim stranicama da je u vrtu osumnjičenika pronađen nasad od 212 stabljika indijske konoplje tipa marihuane visine do 230 centimetara, dok je u kući pronađeno 100 grama marihuane.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Policija pronašla više kilograma marihuane - 4 Dobro opremljen Posao u obiteljskoj kući: Policija kod muškarca pronašla drogu i cijeli set predmeta za proizvodnju

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni u svibnju zasadio marihuanu s namjerom prodaje na zagrebačkom narko tržištu. Prijavljen je zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je priveden pritvorskom nadzorniku.

Policija procjenjuje da bi se od pronađenih zasađenih biljaka indijske konoplje, nakon berbe dobilo najmanje 10 kilograma marihuane pa bi ukupna vrijednost zaplijenjene droge premašila iznos od 200.000 kuna. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene