Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otac sa sinovima 'obavio' pokaznu vježbu nasilja nad prolaznikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac i njegovo dvoje maloljetnih sinova u Peščenici napali su i ozlijedili 18-godišnjaka, prolaznicu koja mu je priskočila u pomoć i njenog supruga kojega su ranili nožem i pobjegli, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Prva žrtva 39-godišnjeg oca i sinova u dobi od 15 i 16 godina bio je 18-godišnji mladić kojeg su iz zasad nepoznatog razloga napali na ulici i nastavili ga tući na tlu.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Ilustracija (Foto: Gettyimages) Može li bizarnije? 23-godišnjak bez ruku stopalom zavitlao bodež prema ocu i teško ga ranio, a sve jer ga je gurnuo usisavačem

Prolaznicu koja je napadnutom mladiću priskočila u pomoć nasilni je roditelj udario šakom u glavu te ju je zajedno sa sinovima nastavio udarati i kad se srušila na tlo. Suprug napadnute žene počeo je vikati na njih, a oni su ga prvo počeli gurati, a potom ga je 39-godišnjak ranio nožem.

Maloljetniku je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, a supružnicima u Kliničkoj bolnici Merkur.

U policiji kažu da će nakon prekršajnog postupka nad ocem i sinovima provesti kriminalističku obradu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene