Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iskočio iz busa ZET-a

Vozač po čiji auto je podletio mladić: Nestrpljivost ga je mogla stajati života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Vukovarskoj ulici u Zagrebu dogodila se bizarna prometna nesreća.

Jutros u 7:50 u Vukovarskoj ulici se dogodila prometna nesreća. Naime, 34 - godišnji muškarac koji se vozio u ZET-ovom autobusu nije pričekao da vozač otvori vrata pa ih je sam otvorio kako bi što prije izašao van.

Kada je iskočio iz autobusa, počeo je pretrčavati cestu i u tom je trenutku na njega naletio automobil, javlja PU zagrebačka.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici

A vozač koji je autom naletio na muškarca javio se na radio Antenu. "Nije baš bilo ugodno. Čovjek ti ispadne iz busa i trkneš ga ni kriv ni dužan, rekao je vozač Darko rkipi Antene Zagreb. Dodao je da su i on i vozač autobusa morali proći obavezni alkotest koji je obojici pokazao da nisu bili pod utjecajem alkohola.

"Probajte si zamislite da se vozite najnormalnije i čovjek vam ispadne iz autobusa na haubu i odkotrlja se dolje. Ne znaš što se dogodilo, sve u sekundi. Ništa krivo nisam napravio. Sreća što sam vozio polako. Da sam jurio ne znam što bi to bilo", kaže Darko.

>>Strava kod Pitomače: Mladića (27) pregazila dva automobila, na mjestu preminuo

Očevid je u tijeku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene