Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Višestruki prijelomi i ozljede glave: Četvero teško ozlijeđenih, liječnici se bore za život jedne žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest je osoba ozlijeđeno kada je vozilo na Trešnjevci naletjelo na štand.

Oko 13:30 sati na Trešnjevci osobno vozilo sletjelo je s ceste i udariloo u štand u blizini tramvajske stanice. Prema neslužbenim informacijama, vozaču u automobilu je pozlilo prije nesreće, a u nesreći je šest osoba ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Liječnici se bore za život žene koja se nalazi na odjelu intenzivne njege na zagrebačkom Svetom Duhu. U Kliničku bolnicu Sveti Duh stiglo je još dvoje unesrećenih. Muškarac koji je u pripremi za hitan operacijski zahvat zbog prijeloma skočnog zgloba, te još jedna žena koja je nakon pregleda i ustanovljenih lakših ozljeda puštena kući, saznajemo od Hitnog prijema Kliničke bolnice Sveti Duh.

Teška prometna nesreća u mjestu Sapci, vatrogasci izvlačili mladića iz auta

"Čuli smo krš, okrenuli smo se, auto doletio, žena jauče, došli smo, digli smo štand ovaj koji je bio na njoj. Štand je bio na njoj. Maknuli smo štand i izvadili ženu koja je bila pod njim", rekao je Damir koji se u trenutku nesreće nalazio na Trešnjevačkom placu.

U KBC "Sestre Milosrdnice" stigle su dvije žene sa teškim tjelesnim ozljedama glave. Jedna je od njih, osim ozljeda glave, zadobila teške ozljede pluća. Kako saznajemo iz KBC "Sestre Milostrdnice" žene su stabilno, a njihove ozljede su pod kontrolom.

Još je dvoje ljudi stiglo u Kliniku za traumatologiju. Jedna osoba nije životno ozlijeđena, dok je druga u međuvremenu puštena kući, javljaju iz Klinike za traumatologiju.

Očevid je u tijeku, pa će više detalja biti poznato kasnije tijekom dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene