Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završila s teškim ozljedama

Vozilo hitne pomoći naletjelo na zaposlenicu naplatnih postaja kod Zaprešića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozilo hitne pomoći s upaljenim zvučnim i svjetlosnim signalima u nedjelju poslijepodne je na naplatnim kućicama kod Zaprešića naletjelo na 37-godišnju zaposlenicu dok je pokušavala podignuti rampu na izlazu iz naplatne postaje, te je završila s teškim ozljedama.

Za volanom vozila hitne pomoći krapinskih oznaka bio je 31-godišnjak koji je autocestom Zagreb-Macelj vozio pod zvučnim i svjetlosnim signalima radi prijevoza pacijenta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Željeznička nesreća u Chicagu Akcija spašavanja Teška željeznička nesreća u Chicagu: Vlak se sudario s ralicom, među desecima ozlijeđenih ima i djece

Zagrebačka policija utvrdila je da vozač oko 16.15 sati, dolaskom do rampe na izlazu s naplatne postaje koja je bila spuštena, nije prilagodio brzinu i način vožnje situaciji u prometu.

Pritom je naletio na zaposlenicu naplatne postaje koja je stupila na kolnik kako bi podignula rampu i omogućila prolaz vozilu. Liječnička pomoć zaposlenici pružena je u KBC-u Sestre milosrdnice. Ozlijeđena je, prema neslužbenim podacima, izvan životne opasnosti. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene