Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebrza vožnja

Udarila dijete na biciklu, bori se za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog neprilagođene brzine vozačica se nije uspjela pravodobno zaustaviti te je 13-godišnje dijete zbog udara automobila u bicikl i pada na kolnik teško ozlijeđeno i životno ugroženo.

U prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Ulici Kralja Ljudevita Posavskog u Vrbanji teško je ozlijeđeno 13-godišnje dijete koje je životno ugroženio pa je nakon prve medicinske pomoći dobivene u vinkovačkoj općoj bolnici prevezeno na daljnje liječenje u KBC Osijek, priopćila je jutros PU vukovarsko-srijemska.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Hitne službe na terenu VIDEO/FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na krovu U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 teška nesreća FOTO Stravični prizori s mjesta pogibije motociklista: Automobil završio na krovu

Očevidom je utvrđeno da je 23-godišnja Zagrepčanka upravljala osobnim automobilom marke Daewoo Racer, zagrebačkih registarskih oznaka, iz smjera centra Vrbanje u smjeru Drenovaca i zbog neprilagođene brzine nije se uspjela pravodobno zaustaviti u trenutku kada je 13-godišnje dijete iz Vrbanje upravljajući biciklom u istom smjeru počelo skretati ulijevo.

Vozačica, 23-godišnjakinja iz Zagreba, kazneno je prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, Stalnoj službi u Županji, zbog izazivanja prometne nesreće. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene