Identitet vozača još je nepoznat. Vatrogasci su tijelo pronašli tek nakon što su uspjeli ugasiti požar.


U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 23:30 sati na kružnom toku Kapela, na Jadranskoj magistrali između Pirovca i Vodica, smrtno je stradao vozač teretnog vozila.

Vezani članci Poržar kuće u Đurđenovcu - 1 Zapalila se kuća u Đurđenovcu, vatrogasci na požarištu pronašli beživotno tijelo Prometna nesreća u Kaliforniji Strava u Kaliforniji: Najmanje 15 mrtvih u sudaru kamiona i auta u kojem je bilo više od 20 ljudi

Kako doznajemo iz PU šibensko-kninske, do nesreće je došlo kad je vozač, čiji je identitet još nepoznat, upravljajući teretnim vozilom MAN s prikolicom, krapinskih registracijskih oznaka, zbog prevelike brzine zakvačio betonski prometni otok te oborio prometni znak, prešao preko središnjeg, uzdignutog dijela kružnog toka, srušio stup javne rasvjete i probio ogradu.

Izletjevši s ceste tegljač se potom prevrnuo i zapalio.

Vatrogasci koji su ubrzo stigli na mjesto nesreće nisu mogli prići kabini kamiona jer je buktinja bila prejaka, a kad je vatra ugašena, potvrđene su najcrnje slutnje - vozač je izgorio u kabini.

Jadranska magistrala bila je nekoliko sati zatvorena za promet. Više detalja o nesreći bit će poznato nakon okončanja očevida.