Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Vlasnica knjigovodstvenog obrta pronevjerila 560 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Provedenom kriminalističkom istragom utvrđeno je da je 55-godišnja voditeljica i vlasnica knjigovodstvenog obrta u Karlovcu, falsificiranjem čekova i naloga za prijenos protupravno pribavila oko 559 tisuća kuna, izvijestila je Policijska uprava karlovačka.

Policija navodi da je vlasnica i voditeljica karlovačkog knjigovodstvenog obrta u razdoblju od 15. rujna 2000. godine do 20. listopada 2009. godine, u ime liječničke ordinacije iz Karlovca neistinitim sadržajem popunila, pečatom ovjerila i u radu uporabila 201 falsifikat gotovinskih čekova i naloga za prijenos, na osnovu kojih je sa žiro-računa ordinacije prebacivala sredstva na druge račune i sebi isplaćivala gotovinske iznose.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

Na taj je način sebi pribavila protupravnu imovinsku korist u iznosu od 559.961,00 kunu, ističe PU karlovačka. Protiv počiniteljice Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđena je kaznena prijava. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene