Nešto dalje od Trilja, kod mjesta Ugljane, zapalila se kabina kamiona tegljača. Vozač je doslovno gorio u kabini vozeći, a spasili su ga drugi vozači s ceste. Stanje mu je vrlo teško.


Kabina šlepera zapalila se u vožnji. Plamen je zahvatio i vozača koji je, krivudajući po cesti, vozio goreći.

Vezani članci Policija, ilustracija Tragedija u blizini Varaždinskih toplica: Prevrnuo se traktor, vozač preminuo na mjestu Splitska policija Kamionom pregazio ženu na rivi na Hvaru: Policija traži očevice da otkrije kako je došlo do nesreće

Ne zna se kako je došlo do požara u kabini kamiona, a nakon gašenja, teško opečeni vozač je kolima Hitne pomoći prevezen do najbliže ambulante. 

Prema riječima vozača Franje Radina, unesrećeni je gorio i trčao po magistrali. Trgao je sa sebe robu, a rukavice su mu se slijepile za ruke.

Unesrećenog vozača spasili su supružnici Ivančević, gaseći s njega vatru na cesti.

Nesretni vozač, iz Viteza u Bosni, u šoku nije ni mislio na sebe. Nesvjestan da je u životnoj opasnosti jadikovao je kako mu je izgorio kamion.

Njegovo stanje još je neizvjesno. Nalazi se u splitskoj bolnici. Izgorjela mu je gotovo cijela površina tijela, a čini se da je riječ o teškom stupnju opeklina.