Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac iz Malog Gorenca u blizini Varaždina za kojim se tragalo protekla tri dana ubio se jučer hicem iz pištolja u kući nevjenčane supruge koju je krajem prošlog tjedna pretukao, doznaje se u varaždinskoj Policijskoj upravi.


Potraga za 39-godišnjakom počela je u petak poslijepodne pošto je u kući u Malom Gorencu rukama i stolcem premlatio četiri godine mlađu nevjenčanu suprugu. Pri izlasku iz kuće muškarac je ispalio hitac u nadstrešnicu i odvezao se njezinim automobilom.

Vezani članci Depresija, ilustracija Zašto nitko nije pomogao mladoj pedagoginji? Institucije prebacuju odgovornost, liječnica pere ruke: "Pacijentica je još bila u postupku odabira liječnika" Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) - 2 Policija objavila detalje: Preminulo novorođenče bezuspješno reanimirano

Pretučena žena prevezena je u varaždinsku bolnicu, gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju, a za odbjeglim nasilnikom pripadnici varaždinske i krapinsko-zagorske Policijske uprave tragali su cijeli vikend.

Potraga je završila jučer ujutro, kada su rođaci ozlijeđene žene policiji u Ivancu javili da se 39-godišnjak vratio u njezinu kuću. U trenutku kad su policajci onamo stigli, iz kuće se čuo pucanj, nakon kojega je 39-godišnjak pronađen mrtav. Očevidom je utvrđeno da je počinio samoubojstvo vatrenim oružjem. (Hina)