Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U istoj kući

Varaždin: Ubio se tri dana nakon premlaćivanja supruge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Malog Gorenca u blizini Varaždina za kojim se tragalo protekla tri dana ubio se jučer hicem iz pištolja u kući nevjenčane supruge koju je krajem prošlog tjedna pretukao, doznaje se u varaždinskoj Policijskoj upravi.

Potraga za 39-godišnjakom počela je u petak poslijepodne pošto je u kući u Malom Gorencu rukama i stolcem premlatio četiri godine mlađu nevjenčanu suprugu. Pri izlasku iz kuće muškarac je ispalio hitac u nadstrešnicu i odvezao se njezinim automobilom.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo, Nikola Dugandžić, Neven Bosilj - 2 U prenoćištu za beskućnike Strava u Varaždinu, žena nožem izbola tri osobe: "Zakazao je sustav, mora se prvo dogoditi nesreća da bi se nešto pokrenulo" Slika nije dostupna Prebačen u bolnicu Drama u Varaždinu: Prilikom pretrage stana pucao si u glavu

Pretučena žena prevezena je u varaždinsku bolnicu, gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju, a za odbjeglim nasilnikom pripadnici varaždinske i krapinsko-zagorske Policijske uprave tragali su cijeli vikend.

Potraga je završila jučer ujutro, kada su rođaci ozlijeđene žene policiji u Ivancu javili da se 39-godišnjak vratio u njezinu kuću. U trenutku kad su policajci onamo stigli, iz kuće se čuo pucanj, nakon kojega je 39-godišnjak pronađen mrtav. Očevidom je utvrđeno da je počinio samoubojstvo vatrenim oružjem. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene