Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Varaždinu je preksinoć došlo do masovne tučnjave u kojoj su na jednoj strani sudjelovala četiri mladića i tri djevojke od kojih je jedna slovenska državljanka, a na drugoj šest mladića i dvije djevojke.


Sve je počelo kada je 20-godišnjak nekoliko puta ošamario 17-godišnjaka, u čiju je obranu stao njegov 19-godišnji prijatelj i 20-godišnjaka nogama i rukama izudarao po tijelu, izvijestila je varaždinska policija. U sukob su se tada umiješali svi nabrojani sudionici te izašli na ulicu i krenuli se tući drvenim i metalnim palicama, nogama i rukama te gađati kamenjem.

Nagnječenja i ogrebotine zadobili su 32-godišnjak, 20-godišnjak i 28-godišnjakinja te im je liječnička pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Iste ozlijede zadobili su i mladići stari 19, 27 i 17 godina te dvije ženske osobe stare 18 i 41 godinu, no oni nisu zatražili liječničku pomoć. Svi su bili u vidno alkoholiziranom stanju. 


 

Vezani članci U patroli s prometnom policijom (Foto: Dnevnik.hr) - 1 U Varaždinu prava drama: Mladić u Audiju bježao policiji, a kad je vidio da nema kud, jednog policajca pokušao pregaziti Varaždinsko odlagalište otpada - 2 Varaždin izbjegao napuljski scenarij, od sutra se ponovo odvozi smeće: "Ne znam tko će to preuzeti, meni je svejedno, samo da se to ne događa"