Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Desetak osoba zatražilo je liječničku pomoć nakon što se otrovalo amonijakom.


Varaždinska policija oko 11:00 sati zaprimila je dojavu o curenju amonijaka iz unutarnje jedinice klima uređaja, u pogonu pakirnice mesa poduzeća u Varaždinskoj ulici, u Jakovcu.

Vezani članci Policija, ilustracija Pronađeni muškarac i žena koji su prije deset dana nestali u Varaždinu Koronavirus u svijetu - 1 Objavljeni detalji o novooboljelom od koronavirusa: Muškarac ima manje od 40 godina i u izolaciji je u varaždinskoj bolnici

Desetak je osoba zatražilo liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin. Radnice mlađe dobi osjećale su pečenje u grlu, gušenje i nagon za povraćanje, doznajemo iz varaždinske bolnice. Sve su izvan životne opasnosti i nakon pružene pomoći bit će puštene na kućno liječenje.  

>> U krugu Vindije curio amonijak, dva radnika zatražila pomoć

Drugi zaposlenici odmah su napustili mjesto događaja.Inspektor zaštite okoliša, pregledom pogona utvrdio je da nema opasnosti za okoliš, dok su inspektori zaštite na radu naložili ispitivanje ispravnosti ostalih uređaja za rashlađivanje u pogonu, kao i blombiranje spornog uređaja iz kojeg je istjecao amonijak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.