Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trkači na A1

'Utrka za veliku nagradu bivše Jugoslavije': Slovenac, Crnogorac i Bosanac preko 200 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gas je najviše stisnuo Crnogorac koji je vozio 246 km/h, slijedi ga Bosanac s 242 km/h, a zadnje mjesto pripalo je Slovencu koji je vozio 224 km/h. Trojac je zaustavljen i kažnjen.

Jednoga za drugim u srijedu su policijski susretači zaustavljali Slovenca, Crnogorca, a zatim i državljanina BiH, koji su autocestom A1 vozili brzinom većom od 200 kilometara na sat, pa im je zbog te 'utrke za veliku nagrade bivše Jugoslavije' izrečena novčana i kazna upravljanja vozilom B kategorije u RH na godinu dana.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Trkači su zaustavljeni na ličkom dijelu autoceste, u sklopu preventivne akcije ličko-senjske prometne policije.

Kroz Kaštela vozio Audi brzinom od 178 km/h!

Prvi je zaustavljen 45-godišnji Slovenac, koji je Golfom vozio 224 kilometra na sat, a nakon njega i 33-godišnji Crnogorac u Audiju, kojemu je brzinomjer 'stao' na 246 km/h.

Nakon njih Opelom je projurio, pa je zaustavljen i 55-godišnji državljanin BiH, pri brzini od 242 kilometra na sat.

Prekršajnim nalozima vozači su kažnjeni novčanim kaznama te su im izrečene zaštitne mjere upravljanja vozilom B kategorije na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene