Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava kod Rijeke

20-godišnjak priveden istražnom sucu zbog ubojstva i silovanja starice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primorsko-goranska policija jučer je zaprimila dojavu 34-godišnjakinje da je u obiteljskoj kući u mjestu Podhum 39,na području Jelenja,pronašla mrtvu svoju 73-godišnju susjedu.

Po zaprimljenoj dojavi na mjesto događaja izašli su policajci Treće policijske postaje Rijeka, koji su potvrdili istinitost dojave. Do sada je istragom utvrđeno utvrđeno da je 20-godišnji F. V jučer u ranim jutarnjim satima , kroz prozor spavaće sobe provalio u kuću starice, kojom prilikom je u spavaćoj sobi zatekao 73-godišnjakinju, koju je najprije silovao, a zatim ubio.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

'Trebala je ići na misu ujutro, a ova kolegica blizu nje ona se začudila da je nema na misi, ona se vratila natrag, ušla u kuću i našla ju kako leži na podu', rekao nam je Josip Čučić iz Podhuma.

>> 'Srpski Fritzl': Otac monstrum silovao dvije kćeri

Na Zavodu za sudsku medicinu u Rijeci doktor sudske medicine Dražen Cuculić izvršio je obdukcija kojom je utvrdio da je smrt nastupila nasilnim putem,a uzrokovana je kombinacijom davljenja i gušenja.

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske poduzimaju intenzivne policijske izvide,u sklopu kojih je priveden 20-godišnji hrvatski državljanin, zbog osnovane sumnje da je on silovao i zadavio 73-godišnju staricu. O svim novim saznanjima primorsko-goranska policija će odmah obavijestiti javnost. Osumnjičeni 20-godišnjak će tijekom dana biti doveden u Istražni centar Županijskog suda.

Poslijepodne priveden istražnom sucu

F. V. priveden je danas poslijepodne istražnome sucu Županijskoga suda u Rijeci zbog sumnje da je počinio kazneno djelo silovanja i teškog ubojstva. Osumnjičenik se tereti da je otvorio drvene grilje i ušao u spavaću sobu 73-godišnje A.L., koju je silovao, a zatim ugušio električnim kabelom usisavača.

Osumnjičenik je bio u nazočnosti branitelja, a na pitanja istražnoga suca branio se šutnjom. Istražni sudac nakon toga donio je rješenje o provođenju istrage i odredio mu je pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i posebno teških okolnosti u kojima je počinjeno to kažnjivo djelo, priopćio je glasnogovornik Županijskoga suda Zoran Sršen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene