Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u Srbiji

'Srpski Fritzl': Otac monstrum silovao dvije kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dramatične i višesatne potjere u mjestu Sopot u Srbiji, uhićen je 45-godišnji Radoslav Jovičić iz Ropočeva, zbog sumnje da je silovao svoje dvije kćeri, jedna od kojih je i gluhonijema.

Jovičić se sumnjiči da je bludničio nad 16-godišnjom i 19-godišnjom, gluhonijemom kćeri, a za njegov teror nad njima znala je i 52-godišnja majka Edina. Policiji je kazala kako ju je bilo strah prijaviti ga, jer je mislila da bi ju mogao ubiti zbog toga. Srpski mediji ovog monstruma su već nazvali 'srpskim Fritzlom', a prijava policiji stigla je od mještana Ropočeva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna strava u australiji Oca monstruma (80) koji je godinama silovao svoje kćeri stigla pravda: Podvodio ih kolegama, tjerao da opće sa psom Slika nije dostupna Šok u Velikoj Britaniji Novi 'Fritzl': 35 godina silovanja, 18 trudnoća, 7 djece

>> Otac, sin i troje poznanika silovali konobaricu 2 sata

Jovičić, inače lokalno poznat po nadimku Krivi, uhićen je u ponedjeljak nakon višesatne potjere. 'Ne znam tko ga je prijavio. On je dosta pio i lunjao po selu, nikada ništa nije radio. Petero djece ima, kćeri imaju 19, 16, 14 i 12 godina, a najstariji je sin, koji ima 20 godina, i već je oženjen i ima dvoje djece. Mislim da nikada nije tukao djecu, ali je zato ženu Edinu često mlatio. Odavno se pričalo da Krivi siluje svoje kćeri. Prvo je to radio najstarijoj kćeri jer je gluhonijema i ne može nikome reći što se desilo. Poslije je počeo zlostavljati i mlađu kćer. Priča se po selu i da je Edina njega i mlađu kćer zatekla u kući tokom odnosa i da ju je tada on krvnički pretukao', kazao je za Press jedan od mještana Ropočeva.

Mlađa sestra rekla kako sestra i majka lažu?

Izvir blizak istrazi za Press je kazao kako je Jovičić od susjeda saznao da ga policija traži pa se odlučio na bijeg i skrivanje. 'Supruga Edina surađuje s istragom i ona nam je, nažalost, potvrdila sumnju da je Radoslav, koji je sklon nasilničkom ponašanju, seksualno zlostavljao dvije starije kćeri. Obje djevojke bile su u Beogradu na ginekološkom pregledu, koji je potvrdio da im je oduzeta nevinost. Devetnaestogodišnja, starija kći, koja je gluhonijema, potvrdila nam je da ju je otac silovao. To nam je potvrdila i majka, koja je izjavila da nije smjela prijaviti supruga jer se bojala da će je ubiti', dodao je isti izvor.

Ipak za potpuni šok na kraju pobrinula se mlađa od dviju zlostavljanih kćeri, 16-godišnjakinja, koja ne samo da je odbila daljnju suradnju u istrazi s policijom, već je za majku i gluhonijemu sestru kazala da lažu te da nju otac nikad nije silovao. Nasuprot tome, nije htjela niti obrazložiti na koji način je izgubila nevinost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene