Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbojstvo u Zagrebu

Upali u stan, vezali ženu, izudarali sina i opljačkali ih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica nepoznatih razbojnika upala su jučer u stan 51-godišnjakinje u novozagrebačkom naselju Sloboština, vezali je, onesvijestili njenog 26-godišnjeg sina i ukrali torbicu, mobitel i više tisuća kuna.

Trojica razbojnika, od kojih je jedan bio maskiran, pozvonili su jučer oko 9,30 sati na vrata stana u Ulici Vladimira Varićaka. Kada im je 51-godišnja žena otvorila pitali su je za njenog sina, a ona im je odgovorila da nije kod kuće. Tada su nasilno ušli u stan, ženu srušili na pod i vezali te zaprijetili da će ju ubiti ako im ne da novac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist" Slika nije dostupna Olimpijski grad Snimke terora: Dajte lopovima što traže i budite sretni što ste živi

Počeli su premetati po stanu, a u jednom trenutku ušao je sin vlasnice kojeg su odmah napali. Mladić se od udarca u glavu onesvijestio, a razbojnici su pobjegli s torbicom, novcem i mobitelom. Nakon što se sin osvijestio oslobodio je majku i pozvao policiju. Oboje su odvezeni u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Za nepoznatim nasilnim razbojnicima se traga. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene