Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trojica nepoznatih razbojnika upala su jučer u stan 51-godišnjakinje u novozagrebačkom naselju Sloboština, vezali je, onesvijestili njenog 26-godišnjeg sina i ukrali torbicu, mobitel i više tisuća kuna.


Trojica razbojnika, od kojih je jedan bio maskiran, pozvonili su jučer oko 9,30 sati na vrata stana u Ulici Vladimira Varićaka. Kada im je 51-godišnja žena otvorila pitali su je za njenog sina, a ona im je odgovorila da nije kod kuće. Tada su nasilno ušli u stan, ženu srušili na pod i vezali te zaprijetili da će ju ubiti ako im ne da novac.

Vezani članci Ivan Penava Ivan Penava o stanu kojeg su dobili njegovi roditelji: "To je medijski linč. Imali su stanarsko pravo" Slika nije dostupna Snimke terora: Dajte lopovima što traže i budite sretni što ste živi

Počeli su premetati po stanu, a u jednom trenutku ušao je sin vlasnice kojeg su odmah napali. Mladić se od udarca u glavu onesvijestio, a razbojnici su pobjegli s torbicom, novcem i mobitelom. Nakon što se sin osvijestio oslobodio je majku i pozvao policiju. Oboje su odvezeni u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Za nepoznatim nasilnim razbojnicima se traga. (Hina)