Stradali su palma, stupić i semafor, rekli su u policiji i dodali da istražuju tko je noćas ukrao autobus, izazvao nekoliko prometnih nesreća i pobjegao.

Galerija


Grupa mladića noćas oko 2:30 ukrala je autobus javnog prijevoznika Libertasa u Srebrnom, pokraj Dubrovnika. 

Vezani članci Policijski očevid (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) - 7 Tragedija kod Pule: Motociklist sletio s ceste i poginuo Autobusna nesreća, očevid, ilustracija (Foto: Arhiva/Dusko Jaramaz/PIXSELL) 15 ljudi ozlijeđeno u prevrtanju autobusa u Srbiji, dvoje ima teške ozljede

"Kad sam se parkirao na mjesto gdje inače istovaram robu, začujem nekakvu tutnjavu imam što i vidjeti. Autobus koji ide lijevo desno i udara znakove i semafore. Unutra tri tipa gola do pasa i deru se i skaču. Prođe pored parkinga i zahvati zadnji auto. Ispade iz sica vozač i probiše zidić od metra visine i prepolovi palmu napola. Utekoše kroz prozor od busa. Šta troši današnja mladež? Mislim da dvojica imaju oko 18 godina, a jedan 20. Hvala Bogu, sve je dobro završilo, materijalna šteta", napisao je jedan od svjedoka na Facebooku, prenosi dubrovniknet.hr. 

Dubrovačka policija kaže kako su služebno, osim autobusa, stradali osobni automobil, palma, semafor i nekoliko stupića. Imaju osumnjičene.

"Policija je utvrdila identitet trojice osoba koje se dovode u vezu s ovim događajem od kojih su dvoje već u prostorijama Postaje granične policije Gruda na kriminalističkom istraživanju", rekli su u policiji.